Novosti

Novi Kymco maksi skuter CV-L6

Novi Kymco maksi skuter CV-L6

Kymco, renomirano ime u području tehnološki naprednih skutera i proizvođač marki kao što su Kawasaki i BMW, napravio je značajan utjecaj na ovogodišnjem sajmu EICMA u Milanu. Među nizom predstavljenih modela, u središtu pažnje je bio CV-L6.

Posljednjih je godina segment avanturističkih skutera doživio nevjerojatan rast, s ključnim igračima kao što su Honda, Yamaha, SYM i Keeway koji predstavljaju nove modele. Kymco se sada pridružio borbi s CV-L6, maksi skuterom prožetim robusnim stilom i terenskim sposobnostima. Utjelovljujući načela slobode, čvrstoće i avanture, Kymco CV-L6 nudi dizajnerske naznake iz svijeta pustolovnih bicikala — karakteriziran šiljastom i agresivnom karoserijom, visokim vjetrobranskim staklom i integrisanom prtljagom — zadržavajući pristupačnost i jednostavnu prirodu maksi-skuter.

Pozicioniran kao svestrana vožnja prikladna i za gradsko putovanje i za avanture na velikim udaljenostima, Kymco CV-L6 se može pohvaliti mješavinom tehnologije koja naglašava udobnost, sigurnost, praktičnost i performanse. Ovaj robusni skuter spreman za avanture pokreće isti robusni 550cc, tekućinom hlađeni paralelni dvostruki motor s ubrizgavanjem goriva koji se nalazi u impresivnom maxi skuteru AK 550, a isporučuje 51 konjsku snagu.

 

Osim čistih performansi, CV-L6 vozi se na točkovima od lahke legure opremljenim gumama dvostruke namjene. Njegov prednji ovjes ima čvrste obrnute viljuške sa značajnim hodom, nadopunjene pomaknutim stražnjim monoamortizerom. Snagom kočenja upravljaju dva Brembo radijalno postavljena diska naprijed i jedna disk kočnica nazad.

Kymco je genijalno izradio CV-L6 oko novog laganog okvira, pružajući nižu visinu sjedala kako bi zadovoljio raznolik raspon vozača. Dizajn spreman za avanturu poboljšavaju ugrađeni dodaci za prtljag iz Givi-ja, koji se sastoje od bočnih torbi i gornjeg kofera. Ovaj promišljeni dodatak omogućuje vozačima da prilagode svoje iskustvo za različite udaljenosti, uz fleksibilnost uklanjanja bočnih torbi i gornjeg kofera za agilniju gradsku vožnju.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Required fields are marked *